KRoew

Onze Kroew is het visitekaartje van KID Rock, ze zijn dan ook onmisbaar op het festival!

Iedere jaar versterken ruim een driehonderd enthousiaste vrijwilligers het team. Dit zowel voor, tijdens als na het festival. Als Kroew member help je op een bepaalde festivalstand: Zo kan je de veiligheid garanderen in het randanimatiedorp, vul je de buiken van onze festivalgangers of loop je als verkleedde entertainer rond op het terrein. Een unieke ervaring voor jong als oud!

Word lid van onze Kroew! Inschrijven kan nog tot en met 30 juni 2018 via deze link.

Good to know!

Enkele dagen voor het festival nodigen we jou graag uit op onze ‘Kroew-meeting’. Met een hapje en drankje briefen we het team in over de 10e editie van het festival. We lichten jou toe wat je mag verwachten en je maakt meteen kennis met jouw coördinator! Op deze manier zal de festivaldag voor jou heel vlot verlopen. Wanneer je aangemeld bent als vrijwilliger ontvang je nog een e-mail met alle details hierover.

Op vrijdag 13 juli starten verwachten we jou op het terrein om 08u00, op dit vroege uur voorzien we een heerlijk ontbijt voor jou! Hierna start de festivaldag. Om 18u00 sluiten we de deuren voor onze bezoekers. Uiteraard voorzien we doorheen de volledige dag voldoende eten en drinken voor de Kroew. ’s Avonds gaan we uit de bol op het unieke springkastelenfeest voor al onze Kroewmembers!

Zaterdag 14 juli spreken we af voor de tweede festivaldag om 10u00. Het festival zelf start om 11u00 en eindigt op 19u00. Opnieuw voorzien we uiteraard eten en drinken.

Wil je graag nog wat meer informatie over de Kroew? Contacteer ons dan via .