KID Rock '24

Help mee aan het leukste en tofste familiefestival

Ieder jaar versterken ruim tweehonderd enthousiaste vrijwilligers het organiserend team.  Dit zowel voor, tijdens als na het festival.

Als KRoew-member sta je in voor de veiligheid, hou je het terrein netjes, help je op een festivalstand, het randanimatiedorp, vul je de buiken van onze festivalgangers of loop je als verkleedde entertainer rond op het terrein…

Een uniek ervaring voor jong en oud!

Waar word je ingezet?

Na het meezingen met hun favoriete artiesten en het brullen op de randanimatie, hebben onze festivalgangers honger en dorst. In deze taskforce sta jij mee in voor het vullen van de buiken en het oliën van de kelen van onze bezoekers.

Je staat aan één van de drankstanden, bakt hamburgers voor het publiek of verkoopt snoep aan de kleinsten.

Samen met het team sta je in voor vlot en veilig verloop aan de springkastelen en attracties.

In dit team zoeken we ook creatieve vrijwilligers die zich willen laten gaan als Funky-Hair-kapper, Ridder of Spacy-typeke om de festivalgangers te verwelkomen en te entertainen. Een ruim team met veel verschillende verantwoordelijkheden.

Tijdens de twee festivaldagen verwachten we 10.000 bezoekers op het terrein, daarom: veiligheid boven alles! Je zorgt er samen met het team voor dat alles vlot verloopt, zowel op als buiten het festivalterrein.
Zo sta je in voor een vlot verloop op de parking, de begeleiding van de meet&greets of grijp je in bij drukke situaties.

Belangrijk: we verwachten dat je 18jaar bent of ouder.

Met veel sfeer en gezelligheid zetten we samen het festival op en laten we het terrein netjes achter.

Doorheen de week voor KID Rock kom je samen met een leuke bende: het opzetten van tenten, podia maar ook het inrichten van de artiestenlodges doe je tijdens deze dagen. Én… We liegen niet als we zeggen dat je dankzij de sfeer en ambiance vriendschappen voor het leven smeedt!

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in om KRoew te worden.  Misschien liggen je ambities iets hoger en wil je aansluiten bij de kerngroep, laat een vermelding achter bij de extra info.  Sowieso contacteren we je om verder af te spreken.
Elke maand brengen we je op de hoogte via een KRoew-nieuwsbrief om te zorgen dat je mee in de beleving bent met ons 😉

Mocht je in de mogelijkheid zijn om mee te helpen tijdens de opbouw de week voor en/of de afbraak de week na het festival, dan maak je ons extra tevreden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Adresgegevens

Voor de KRoew-outfit

Wanneer ben ik beschikbaar?

Opbouw
Tijdens het festival
Afbraak

Extra info

Deze departementen genieten mijn voorkeur:
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.