PRAKTISCHE INFORMATIE
KID Rock is in 2019 terug een tweedaagse !!
Op vrijdag 12 juli openen we om 9:30 uur en sluiten terug om 18:00 uur en leggen we onze focus op groepen en organisaties, maar ook gezinnen zijn welkom.

Op zaterdag 13 juli gaan de poorten open om 10:30u en doen we door tot 19:00 uur en maken we er een gezins- en familiedag van.

Net als voorgaande edities vindt het feestgebeuren plaats op de KID Rock festival terreinen in Wetteren.

We toveren het KID Rock festival volledig om in een fantasierijke wereld.

WAAR, WANNEER EN VOOR WIE
Het evenement vindt plaats op vrijdag 12 juli (9:30u u2013 18u) en zaterdag 13 juli (10:30u u2013 19u) 2019 op de terreinen van voetbalploeg RFC Wetteren. Ingang is aan de kruising tussen de Zuidlaan en Molenhoekje.

KID Rock is voor iedereen vanaf 2 jaar! Zoek je nog een super coole activiteit voor je speelplein, grabbelpas, kinderopvang of jeugdbeweging of wil je gewoon met je vrienden of familie komen? Iedereen is welkom! Voor kleuters voorzien we een apart afgebakend kleuterdorp met eigen randanimatie en een eigen podium, zodat zij ongestoord en veilig mee kunnen rocken. Uiteraard is ook de rest van het terrein toegankelijk voor kleuters.

Organisaties die inclusief werken zijn ook zeker welkom: voor kinderen met een beperking en hun begeleiding voorzien we een verhoogde staanplaats recht tegenover het hoofdpodium en aangepaste randanimatie.

PRAKTISCHE ORGANISATIE EN BESTELBON
Iedereen is welkom op het festival.

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, sturen we de inkombandjes 2 weken voor het festival al op. De bandjes kan je op voorhand aandoen, zodat je groep bij aankomst niet hoeft aan te schuiven en direct het festivalterrein op kan. Enkel de verantwoordelijke van de groep dient zich aan te melden aan het onthaal aan de inkom. Wij registeren op dat moment het juiste aantal kinderen en begeleiders uit je groep, zodat we nadien een correcte factuur kunnen versturen.

We werken ook met bestelbonnen. Die kan je op voorhand opsturen of doormailen. Of je brengt de bestelbon mee naar het onthaal. Wij zorgen er dan voor dat de bestelbongegevens op de factuur komen.

INCLUSIEF FESTIVAL

KID ROCK IS VOOR IEDEREEN!
KID Rock zet zich in om het festival toegankelijker te maken voor kinderen en jongeren met een beperking.
Er is een alternatieve en beter toegankelijke ingang voor mensen met een beperking. Bij het gebruik hiervan mogen ze begeleid worden door 1 begeleider.
Aan het hoofdpodium is een rolstoelpodium voorzien zodat rolstoelgebruikers de optredens beter kunnen zien. 1 begeleider mag mee op dit podium.
Op het festivalterrein staan aangepaste toiletten en voorzien we een verzorgingsruimte.
Bij het rolstoelpodium zullen assistenten ter jullie beschikking staan. Je kan hen aanspreken wanneer je hulp nodig hebt of bij problemen. Concreet betekent dit: hulp bij het gebruik van de toiletten of de verzorgingsruimte, hulp bij problemen bij het verplaatsen, het eten of het deelnemen aan de randanimatie.

GEEF ONS EEN SEINTJE
Komen er kinderen of jongeren met een beperking mee met jouw groep of gezin? Wens je gebruik te maken van deze voorzieningen? Geef dan bij je groepsreservatie duidelijk aan hoeveel mensen met een beperking mee naar het festival komen. Of geef ons gewoon een seintje. Wij bereiden jullie komst dan zo goed mogelijk voor.