Praktische informatie

KID Rock is in 2023 terug van weggeweest !!

Op vrijdag 14 juli openen we om 9:30 uur en sluiten terug om 18:00 uur.
Op deze dag leggen we onze focus op groepen en organisaties, maar ook gezinnen verwelkomen we met veel plezier.

Op zaterdag 15 juli gaan de poorten open om 10:30 uur en doen we door tot 19:00 uur en maken we er een gezins- en familiedag van.

KID Rock vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Park Fort Liezele te Puurs-Sint-Amands.
We toveren het KID Rock festivalterrein helemaal om in een middeleeuwse wereld.

WAAR, WANNEER EN VOOR WIE

Het evenement vindt plaats op vrijdag 14 juli 2023 (9:30u tot 18u) en zaterdag 15 juli 2023 (10:30u tot 19u) op het evenemententerrein van het Park Fort Liezele te Puurs-Sint-Amands. De ingang is via de Fortbaan.

KID Rock is voor iedereen vanaf 3 jaar!

Zoek je nog een super coole activiteit voor je speelplein, grabbelpas, kinderopvang of jeugdbeweging of wil je gewoon met je vrienden of familie komen?
Iedereen is welkom!
Voor kleuters voorzien we een apart afgebakend kleuterdorp met eigen randanimatie, zodat zij ongestoord en veilig mee kunnen rocken.
Uiteraard is ook de rest van het terrein toegankelijk voor kleuters.

Organisaties die inclusief werken zijn ook zeker welkom: voor kinderen met een beperking en hun begeleiding voorzien we een verhoogde plaats zodat ze goed zicht hebben op het podium.

GROEPEN - PRAKTISCHE ORGANISATIE EN BESTELBON

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, sturen we de inkombandjes van groepen 2 weken voor het festival op. De bandjes kan je op voorhand aandoen, zodat je groep bij aankomst niet hoeft aan te schuiven en direct het festivalterrein op kan. Enkel de verantwoordelijke van de groep dient zich aan te melden aan het onthaal aan de inkom. Wij registeren op dat moment het juiste aantal kinderen en begeleiders uit je groep, zodat we nadien een correcte factuur kunnen versturen.
We werken ook met bestelbonnen. Die kan je op voorhand opsturen of doormailen. Of je brengt de bestelbon mee naar het onthaal. Wij zorgen er dan voor dat de bestelbongegevens op de factuur komen.

INCLUSIEF FESTIVAL - KID ROCK IS VOOR IEDEREEN!

KID Rock zet zich in om het festival toegankelijker te maken voor kinderen en jongeren met een beperking.
Aan het hoofdpodium is een rolstoelpodium voorzien zodat rolstoelgebruikers de optredens beter kunnen zien. 1 begeleider mag mee op dit podium.
Op het festivalterrein staan aangepaste toiletten en voorzien we een verzorgingsruimte.
Bij het rolstoelpodium zullen assistenten ter jullie beschikking staan. Je kan hen aanspreken wanneer je hulp nodig hebt of bij problemen.GEEF ONS EEN SEINTJE

Komen er kinderen of jongeren met een beperking mee met jouw groep of gezin? Wens je gebruik te maken van deze voorzieningen? Geef dan bij je groepsreservatie duidelijk aan hoeveel mensen met een beperking mee naar het festival komen. Of geef ons gewoon een seintje. Wij bereiden jullie komst dan zo goed mogelijk voor.

Back to Top
Product has been added to your cart