KRoew

het visitekaartje van het festival

de KRoew , onze vrijwilligers

Ieder jaar versterken ruim een driehonderd enthousiaste vrijwilligers het organiserend team. Dit zowel voor, tijdens als na het festival. Als Kroew member help je op een bepaalde festivalstand: zo kan je de veiligheid garanderen in het randanimatiedorp, vul je de buiken van onze festivalgangers of loop je als verkleedde entertainer rond op het terrein. Een unieke ervaring voor jong als oud!

Interesse?

food en drinks

food en drinks

Na het meezingen met hun favoriete artiesten en het brullen op de randanimatie, hebben onze festivalgangers honger en dorst.
In deze taskforce sta jij mee in voor het vullen van de buiken en het oliën van de kelen van onze bezoekers.

Je staat aan één van onze drankstanden, bakt hamburgers voor het publiek of verkoopt snoep aan de kleinsten.
ik word KRoew

randanimatie

randanimatie

Samen met het team sta je in voor een vlot en veilig verloop aan de springkastelen en attracties.

In dit team zoeken we ook creatieve vrijwilligers die zich wil laten gaan als Funky Hair–kapper, Spacy typetje om de festivalgangers te verwelkomen en entertainen, … Een ruim team waarbij er heel veel verschillende verantwoordelijkheden zijn!
ik word KRoew

security

security

Tijdens de twee festivaldagen verwachten we 10 000 bezoekers op het terrein, daarom: Veiligheid boven alles! Je zorgt er samen met het team voor dat alles vlot verloopt zowel op als buiten het festivalterrein. Zo sta je mee in voor een vlot verloop op de parking, de begeleiding van de meet & greets of grijp je in bij drukke situaties bij de randanimatie. Jouw taken zijn variabel en uiteenlopend!
Belangrijk, we verwachten dat je 18 jaar of ouder bent.
ik word KRoew

Meer informatie?

Wil je eerst wat meer info?  Stuur ons gerust uw vraag.

Back to Top
Product has been added to your cart