de KRoew, onze vrijwilligers

Ieder jaar versterken ruim tweehonderd enthousiaste vrijwilligers het organiserend team.  Dit zowel voor, tijdens als na het festival.  Als KRoew-member sta je in voor de veiligheid, hou je het terrein netjes, help je op een festivalstand, het randanimatiedorp, vul je de buiken van onze festivalgangers of loop je als verkleedde entertainer rond op het terrein.. Een uniek ervaring voor jond en oud!

Word Kroew !

Food & Drinks

Na het meezingen met hun favoriete artiesten en het brullen op de randanimatie, hebben onze festivalgangers honger en dorst. In deze taskforce sta jij mee in voor het vullen van de buiken en het oliën van de kelen van onze bezoekers.

Je staat aan één van de drankstanden, bakt hamburgers voor het publiek of verkoopt snoep aan de kleinsten.

Randanimatie

Samen met het team sta je in voor vlot en veilig verloop aan de springkastelen en attracties.

In dit team zoeken we ook creatieve vrijwilligers die zich willen laten gaan als Funky-Hair-kapper, Ridder of Spacy-typeke om de festivalgangers te verwelkomen en te entertainen. Een ruim team met veel verschillende verantwoordelijkheden.

Security

Tijdens de twee festivaldagen verwachten we 10.000 bezoekers op het terrein, daarom: veiligheid boven alles! Je zorgt er samen met het team voor dat alles vlot verloopt, zowel op als buiten het festivalterrein.
Zo sta je in voor een vlot verloop op de parking, de begeleiding van de meet&greets of grijp je in bij drukke situaties.
Belangrijk: we verwachten dat je 18jaar bent of ouder.

Word vrijwilliger op KID Rock 2024, het leukste kinder- en jongerfestival

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Adresgegevens

Voor de KRoew-outfit

Wanneer ben ik beschikbaar?

Opbouw
Tijdens het festival
Afbraak

Extra info

Deze departementen genieten mijn voorkeur:

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.